top of page

ENETIMER

Hvis du ønsker at optimere din hundetræning vil du med fordel kunne gøre brug af HedelundHundes enetimer.


Her kan vi gå i dybden med lige præcis det, som din hund har brug for. Nogle vil gerne gå i dybden med lydighed. Andre har udfordringer med at kalde deres hund til sig, mens andre hundeejere oplever, at deres hund har nogle udfordringer, som bedst egner sig til at løse på "to-mandshånd".


Måske har din hund ikke helt forstået, hvordan den er social med fremmede hunde eller fremmede mennesker. Det kan du heldigvis, i langt de fleste tilfælde, træne dig ud af.


Vi kan derfor tilrettelægge træningen, så den er 100 % tilpasset din hunds behov. Lige som på hvalpe- og unghundeholdene, vil der ofte være to instruktører til stede. Har din hund problemer med fremmede hunde, så vil vi også inddrage vores egne to gule Labrador-drenge i træningen, så vi kan opstille nogle realistiske scenarier og give dig, som hundeejer, nogle brugbare værktøjer til at gøre din hunds sociale omgang med andre hunde til en god oplevelse.


Som med al anden træning arbejder vi med positiv forstærkning og indlæringsprincipper, så vi kan sætte nogle realistiske delmål undervejs og derved give dig og din hund masser af succeser.


Prisen for 4 enetimer af 1 1/4 times varighed er 1.700,- kr inkl. moms. Tilmelding kan ske på fanebladet "Kontakt og tilmelding" eller på mail hedelundhunde@gmail.com eller sms på telefonnr. 4231-7702.


Betaling skal ske via MobilePay nr. 736283. 


Vi aftaler datoer, som passer ind i din kalender når tilmelding og betaling er registreret. 


Tilmeldingen er bindende og refunderes ikke ved afbud.

bottom of page